2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları kullanım yerına için, rengine gereğince ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ilenmeşap kapının yasak olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan tetkikat, yangın çıbanlangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre ortamında hadise yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene sadece 6 dakikalık güdük bir sürede vasatın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla strüktürların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız olur. En çok seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi evet da temelli engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına akla Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yatkın şiddetli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya dosdoğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yapıların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan sadık şekilde monte edilmeli ve çakaralmaz şekillerde olmamalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin boyut çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. üste bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

Report this wiki page